Online Filmek, online film letöltés, ingyen filmek , webes filmnézés , online letöltés
Oszd meg a filmet Facebook-on!
Zöld Darázs (The Green Hornet - 2011)
Leírás:
[size="5"][color="#8B0000"]The.Green.Hornet.2011.HUN.BDRip.XviD-PpB[/color][/size]

1.46gb, bdrip, szinkronizált - 2011Rendezte: Michel Gondry

Szereplők: Seth Rogen, Cameron Diaz, Jay Chou, Edward James Olmos, David Harbour, Tom Wilkinson, Christoph Waltz

Tartalom:
Britt Reid (Seth Rogen), Los Angeles legnagyobb napilap-tulajdonosának fia és örököse dúsgazdag, elkényeztetett ficsúr, aki teljességgel elégedetten éli céltalan létét. Amikor apja, James Reid (Tom Wilkinson) rejtélyesen életét veszti, Britt megismerkedik egy lenyűgöző és találékony cég-alkalmazottal, Kato-val (Jay Chou).
Együtt jönnek rá arra, hogy Britt apjának volt egy titka, s nekik megvan az erejük ahhoz, hogy valami olyat tegyenek, amely érdemessé teszi az életüket arra, hogy végre kiléphessenek James Reid árnyékából. Kato megépít egy legyőzhetetlen fegyvert, egy olyan elpusztíthatatlan autót, amely mindenféle elképzelhető és elképzelhetetlen fegyverrel és műszerrel rendelkezik, és Britt, folytatván apja örökét, magára húzza a Zöld Darázs álarcát, hogy a gonosztevők szeme közé nézhessen.
Új titkárnőjével, Lenore Case-zel (Cameron Diaz) kiegészülve Britt és kis csapata hamar megtanulja, hogy a város legfőbb bűnözőjének neve Benjamin Chudnofsky (Christoph Waltz), aki egyesíti erőit a különböző bandákkal, és hamar kiszúrja magának lehetséges legnagyobb ellenfelét, a Zöld Darázs-t, aki immár fenyegetést jelent a birodalmára…
Michel Gondry (Tekerd vissza, haver!) filmjének hőse, a Zöld Darázs eredetileg nem képregényként látta meg a napvilágot, a 30-as években rádiós műsorként kezdte a pályafutását, majd innen került át a comic books-ok világába, hogy 2011-ben aztán végre a nagyvászonra léphessen.

Code
LETÖLTÉS:

http://www.filetolink.com/8a37ed32
Értékelés:
Kategoria:Akció
Feltöltve:2012.Feb.12
Feltöltötte:Amadeusz
Nézetség:135
Tag-ek:BDRip, szinkronizált, akciófilm
Helyezés:0.0/0
A hozzászólások olvasásához, írásához be kell jelentkezned!
[ Regisztráció | Belépés ]