Online Filmek, online film letöltés, ingyen filmek , webes filmnézés , online letöltés
Oszd meg a filmet Facebook-on!
Verdák 1-2
Leírás:
Verdak.2006.BDRip.XviD.Hun-HDTV

1.51gb, bdrip, szinkronizált - 2006

[img]https://lh4.googleusercontent.com/-2SEXizyWE0E/TzZZk18iBXI/AAAAAAAAB_Q/RF1aGbPgCKg/s426/verdak.jpg[/img]

Rendezte: John Lasseter

Tartalom:
Villám McQueen, a becsvágyó ifjú versenyverda (Owen Wilson eredeti hangján) egy szép napon szedi a dísztárcsáit és felkerekedik diadalmas versenygyőzelmek felé. Padlógázzal tart Kaliforniába, ahol örök hírnévre tehetne szert, ha sikerülne legyőznie a két legnagyobb ászt a mezőnyben…
Egyelőre azonban nem jut messzire, terveihez képest ugyanis kénytelen sokáig időzni egy a Route 66 mentén fekvő poros kisvárosban. Olyan fura karosszériákkal hozza össze itt a sors, mint Sally, a kikapós 2002-es Porsche, Hudson Doki, a titokzatos múltú ’51-es Hudson Hornet és Matuka, a kissé rozsdás, de annál viccesebb vontatóautó.
A városka lakói komótos életükkel és kedvességükkel rádöbbentik McQueent, hogy van jobb élet is az ő túlpörgetett, magas oktánszámon űzött száguldozásán kívül. Hiába, az élet nem a célba érésről, hanem az odáig vezető útról szól…
Játékok, bogarak, szörnyek, halak és szuperhősök után itt a Pixar legújabb kalandja, ezúttal beszélő autók világába helyezve. A stúdió eddig olyan filmekkel örvendeztette meg világszerte az animációs filmek kedvelőit, mint a Toy Story, az Egy bogár élete, a Szörny Rt., a Nemo nyomában és A hihetetlen család. A Verdák rendezője az Oscar-díjas John Lasseter (Toy Story 1-2, Egy bogár élete).
A magyar változatban olyan népszerű színészek és közéleti személyiségek szólaltatják meg a négykerekű szereplőket, mint Jáksó László, Erős Antónia, Ganxsta Zolee, Gesztesi Károly és Reviczky Gábor.

Code
LETöLTéS:

http://www.filetolink.com/1304ed6f


----------------------------

Verdák.2.2011.BRRip.XviD.Hun-xTend

1.37gb, brrip, szinkronizált - 2011

[img]https://lh3.googleusercontent.com/-VZGe72Njtsk/TzZaY6ftvkI/AAAAAAAAB_c/O6I54C0NvmA/s432/verdak2.jpg[/img]

Rendezte: John Lasseter és Brad Lewis

Tartalom:
A Villám McQueen névre hallgató versenyverda (Owen Wilson hangján) és a páratlan vontató teherautó Mater (Larry The Cable Guy hangján) együtt veszik a bátorságot, hogy izgalmas, új területek felé vegyék az irányt. Csakhamar aztán egy tengerentúli versenyen kötnek ki, a világ első nagydíján, ahol a cél: ki a földkerekség leggyorsabb autója.
ám a győzelem felé vezető út tele van kátyúkkal, kerülőkkel, valamint lenyűgöző meglepetésekkel, ahol Mater a nemzetközi kémkedés világába kerül. örlődvén az óriási horderejű versenyen történő, Villám McQueen melletti asszisztálás és egy szigorúan titkos kém-küldetés feladatainak teljesítése között, Mater Japán és Európa robbanásveszélyes utcai hajszájában találja magát, ahol guminyomait nemcsak barátai, hanem az egész világ forrón követi.
A Disney-Pixar 2006-os animációs világsikere, a Verdák öt év elteltével folytatódik.

Code
LETöLTéS:

http://www.filetolink.com/f2cf66af

Értékelés:
Kategoria:Animációs Film
Feltöltve:2012.Feb.17
Feltöltötte:zsuzscsinyu
Nézetség:3953
Tag-ek:szinkronizált, animációs bdrip
Helyezés:0.0/0
A hozzászólások olvasásához, írásához be kell jelentkezned!
[ Regisztráció | Belépés ]