Online Filmek, online film letöltés, ingyen filmek , webes filmnézés , online letöltés
Oszd meg a filmet Facebook-on!
A sejt 1-2 (The Cell 1-2 / 2000-2009)
Leírás:
The.Cell.2000.CUSTOM.BDRip.XviD-Hun-JM

1.89gb, bdrip, szinkronizált - 2000Rendezte: Tarsem Singh

Szereplők: Jennifer Lopez, Vince Vaughn, Colton James, Patrick Bauchau, Vincent D'Onofrio, Marianne Jean-Baptiste, Jake Weber

Tartalom:
Catherine Deane, egy gyermekpszichológus, aki egy új és meglehetősen radikális terápiával próbálkozik, melynek lényege, hogy páciense agyába belépve megpróbálja megtalálni, mi okozhatja annak pszichés problémáit. Eddig ezt a módszert egyetlen esetben próbálta ki, egy kómába esett gyermeket próbált visszahozni az életbe. Amikor egy veszélyes sorozatgyilkos, Carl Stargher kómába esik Catherine-nek újra meg kell tennie a rendkívül veszélyes utazást. A sorozatgyilkos utolsó áldozata még életben van, a rendőröknek pedig csak pár órájuk maradt arra, hogy megtalálják. Catherine tehát belép egy zavarodott elmébe, egy őrült és kiszámíthatatlan fantáziavilágba, ahonnan lehet, hogy soha többé nincs visszatérés.

Code
LETöLTéS:

http://www.filetolink.com/7184e7d3


---------------------

The.Cell.2.2009.CUSTOM.BDRip.XviD.Hun-JM

1.33gb, bdrip, szinkronizált - 2009Rendezte: Tim Iacofano

Szereplők: Tessie Santiago, Chris Bruno, Frank Whaley, Bart Johnson, Michael Flynn

Tartalom:
Brutális sorozatgyilkos szedi áldozatait. Nem öl azonnal, hanem újra és újra a klinikai halál állapotába juttatja őket, mígnem a szerencsétlenek azért könyörögnek, hogy végezzen velük. Mayának, a nyomozónőnek sikerült kiszabadulnia a szörnyeteg kezei közül. Amikor úgy tűnik, hogy az elmebeteg sorozatgyilkos visszatért, az FBI Mayához fordul segítségért. A fiatal nő rájön, hogy csak úgy tudják megtalálni a gyilkost, ha a különös képessége révén megpróbál behatolni annak elméjébe. Mindez azonban azzal a veszéllyel jár, hogy ha a gyilkos a képzeletében végez Mayával, a lány a valóságban is meghal.

Code
LETöLTéS:

http://www.filetolink.com/1b050525
Értékelés:
Kategoria:Horror
Feltöltve:2012.Feb.23
Feltöltötte:Amadeusz
Nézetség:225
Tag-ek:Fantasy, szinkronizált, horror, BDRip
Helyezés:0.0/0
A hozzászólások olvasásához, írásához be kell jelentkezned!
[ Regisztráció | Belépés ]