Online Filmek, online film letöltés, ingyen filmek , webes filmnézés , online letöltés
Oszd meg a filmet Facebook-on!
Tükröm, tükröm (Mirror Mirror - 2012)
Leírás:
Tukrom.tukrom.2012.CAM.XviD.HUN-BEOWULF

1.11gb, kamerás, szinkronizált - 2012Rendezte: Tarsem Singh

Szereplők: Julia Roberts, Lily Collins, Armie Hammer, Sean Bean, Nathan Lane, Mare Winningham, Michael Lerner, Robert Emms, Martin Klebba, Danny Woodburn

Tartalom:
A gonosz boszorkány-királynő (Julia Roberts) azon mesterkedik, hogy teljesen irányítása alá vonja az árván maradt Hófehérkét (Lily Collins), hogy még véletlenül se kerülhessen a trón közelébe, s hogy ne kelthesse fel az elbűvölő herceg, Andrew Alcott (Armie Hamamer) figyelmét. Annál is inkább, mivel éppen magának akarja a csábos fiatal trónörököst.
Amikor aztán mégis a gyönyörű Hófehérke férkőzik be a herceg szívébe, a Királynő bosszúból száműzi a lányt az erdőbe, ahol egy mohó, emberevő fenevad garázdálkodik. Hófehérkét azonban megmenti egy csapatra való törpe méretű, lovaskocsik kifosztására szakosodott tolvaj. A lány aztán szépen-lassan egy rettenthetetlen nővé cseperedik, és elhatározza, hogy visszaszerzi jogos birodalmát a gonosz Királynőtől.
Tarsem Singh (Halhatatlanok, Zuhanás) fantasy-meséje a Grimm-testvérek klasszikus Hófehérke és a hét törpe meséjén alapul, és nem áll kapcsolatban Gregory Maguire azonos című regényével.

Sample: http://tinypic.com/player.php?v=10p813q&s=5

Code
LETöLTéS:

http://filefeltolto.hu/xvidplayer_gateway.php?fid=64422
http://filefeltolto.hu/xvidplayer_gateway.php?fid=64423


[warning]Figyelem! A gyorsabb letöltés érdekében töltsd egyszerre mindkét fájlt! A letöltés várakozás nélkül, azonnal elindul![/warning]
Értékelés:
Kategoria:Sci- fi és fantasy
Feltöltve:2012.Már.20
Feltöltötte:Amadeusz
Nézetség:1099
Tag-ek:kamerás, szinkronizált, Fantasy
Helyezés:0.0/0
A hozzászólások olvasásához, írásához be kell jelentkezned!
[ Regisztráció | Belépés ]