Online Filmek, online film letöltés, ingyen filmek , webes filmnézés , online letöltés
Oszd meg a filmet Facebook-on!
Felhangolva (Get Him to the Greek - 2010)
Leírás:

Rendezte: Nicholas Stoller

Szereplők: Jonah Hill, Russell Brand, Rose Byrne, Sean Combs, Elisabeth Moss, Kali Hawk, Colm Meaney, Sean 'P. Diddy' Combs

Tartalom:
A 23 éves Aaron Greenberg (Jonah Hill) túlzott mértékben hajszolja álmai munkáját, ezért éppen kapóra jön neki egy karrierépítő megbízatás. A küldetése pedig így szól: repüljön Londonba, és kísérjen egy 100 millió dolláros koncertturné első állomásaként egy rocksztárt a Los Angeles-i Görög Színházba. A megbízatáshoz figyelmeztetés is jár: ha cserbenhagyja őt, saját maga ellen hívja ki a sorsot.
A brit rock-isten, Aldous Snow (Russell Brand) egyszerre briliáns zenész és szexmániától fűtött partiarc. Belefáradván a rutinba és a pénzbe, a zenei frontember manapság inkább az élet értelmét keresi. De ez persze nem jelenti azt, hogy kihagyna jó pár kecsegtető tivornyát addig is, amíg meg nem találja azt.
Ám amint megkezdődik a visszaszámlálás a koncertek kezdetéig, Aaron lesz az a navigátor, aki keresztülvezeti Aldous-t London kábítószeres aknamezőin, a New York-i bunyókon és a Las Vegas-i táncosnők tengerén, hogy végül épségben, és ami fontosabb, feltűnés nélkül szállítsa le a rocksztárt a görögöknek.
Nicholas Stoller (a Lepattintva rendezője, Az igenember forgatókönyvírója) vígjátéka nem mindennapi szituációkba sodorja főhőseit.
Code

LETÖLTÉS:

http://filefeltolto.hu/xvidplayer_gateway.php?fid=64951
http://filefeltolto.hu/xvidplayer_gateway.php?fid=64952
http://filefeltolto.hu/xvidplayer_gateway.php?fid=64953
Értékelés:
Kategoria:Vígjáték
Feltöltve:2012.Már.21
Feltöltötte:Camelot
Nézetség:323
Helyezés:0.0/0
A hozzászólások olvasásához, írásához be kell jelentkezned!
[ Regisztráció | Belépés ]