Online Filmek, online film letöltés, ingyen filmek , webes filmnézés , online letöltés
Oszd meg a filmet Facebook-on!
Red (2010)
Leírás:
Red.2010.HUN.BDRip.x264-Seed

1.46gb, bdrip, szinkronizált - 2010Rendezte: Robert Schwentke

Szereplők: Bruce Willis, Morgan Freeman, Karl Urban, Mary-Louise Parker, John Malkovich, Richard Dreyfuss, Helen Mirren, James Remar, Brian Cox, Julian McMahon

Tartalom:
Frank (Bruce Willis), Joe (Morgan Freeman), Marvin (John Malkovich) és Victoria (Helen Mirren) egykoron a CIA topügynökei voltak, ám a titkok, amelyekhez munkájuk során jutottak hozzá, immár a titkosszolgálat legfőbb ellenségeivé tették őket. Így hát, miután hamisan gyilkosság elkövetésével vádolják őket, az egykori ügynökök kénytelenek igénybe venni minden megszerzett fortélyukat és tapasztalatukat ahhoz, hogy csapatként szálljanak szembe üldözőikkel, és életben maradjanak a halálos hajsza közepette.
Hogy négyesük leállÍthassa az ellenük folyó igazságtalan megbÍzást, a csapat totálisan lehetetlen küldetésbe kezd: szándékaik szerint a CIA szigorúan titkos főhadiszállására készülnek betörni, hogy leleplezzék az USA történelmének egyik legnagyobb kormányzati összeesküvését.
A Warren Ellis és Cully Hamner képregényén alapuló Red valódi sztárgárdát vonultat fel, ahol a legkevésbé akcióban és humorban szenvedhetünk hiányt.

Code
LETöLTéS:

http://filefeltolto.hu/xvidplayer_gateway.php?fid=65429
http://filefeltolto.hu/xvidplayer_gateway.php?fid=65430
http://filefeltolto.hu/xvidplayer_gateway.php?fid=65433
Értékelés:
Kategoria:Vígjáték
Feltöltve:2012.Már.21
Feltöltötte:Amadeusz
Nézetség:524
Tag-ek:BDRip, akció, vígjáték, szinkronizált
Helyezés:0.0/0
A hozzászólások olvasásához, írásához be kell jelentkezned!
[ Regisztráció | Belépés ]